top of page

Kosten van een uitvaart?

De kosten van een uitvaart worden bepaald door de keuzes die u maakt. Yvonne Reichrath interpreteert uw wensen en kan u inzicht geven in de bijbehorende kosten. Op deze wijze weet u snel de begroting van de te verwachte kosten. Wilt u eerst een indicatie ontvangen dat is ook mogelijk. Neemt u dan contact op met Yvonne en u krijgt een indicatie op basis van uw globale wensen.

Persoonlijke keuzes

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met verschillende keuzes die uiteraard allemaal optellen tot een totaal bedrag. Dit kan soms ingewikkeld en overdonderend zijn. Yvonne Reichrath maakt het eenvoudig voor u door overzicht te creëren. Vooraf krijgt u inzicht in de kosten zodat u de beste keuzes kan maken binnen uw budget.

Het kostenplaatje

Yvonne Reichrath werkt met een vaste fee voor het regelen en verzorgen van het afscheid en alles wat daar bij komt kijken. De kosten van producten, de locatie, leveranciers etc. worden transparant en zonder commissie aan u doorberekend.  Als uw wensen in kaart zijn gebracht, maakt Yvonne een kostenplaatje van het geheel. Zo komt u nooit voor een verassing te staan. Bovendien werkt Yvonne kleinschalig en kostenbewust zodat zij rekening houdt met uw budget.

Uitvaartverzekeringen

Yvonne Reichrath kan ongeacht waar u verzekerd bent de uitvaart voor u verzorgen.

Buitenland

Yvonne heeft een internationale achtergrond en heeft goede contacten in het buitenland. Met deze know-how kan zij met instanties schakelen en ook de gehele repatriëring vanuit of naar het buitenland regelen.

bottom of page