top of page

PARTNERS

Uitvaartverzorgers
LOGOBLOEMENDAAL.jpg
Elisabeth-Beelaerts-2_edited.jpg

De uitvaartverzorgers.nl

Na een carrière als internationaal hulpverlener bij de ANWB-Alarmcentrale kwam Robert Heezen in contact met de uitvaartzorg. Eugène Paanakker werkte bij gerenommeerde begrafenisondernemingen voordat hij en Robert een samenwerkingsverband startten. Beiden hebben inmiddels ruim twintig jaar ervaring in de branche. Bij grotere uitvaarten werken we met z’n tweeën of z’n drieën. Ik ben heel blij met Robert en Eugène als professionele en zeer betrokken collega’s.
www.de-uitvaartverzorgers.nl

Het Afscheidshuis in Bloemendaal

Het voormalige woonhuis bij de Algemene Begraafplaats aan de Bergweg is na een uitgebreide renovatie in gebruik als locatie voor rouwbezoek en uitvaartceremonies. In de smaakvol ingerichte familiekamers kunnen nabestaanden gasten ontvangen voor het afscheid van hun dierbare. Ik werk graag samen met Astrid Rengers en Johan Jonker omdat niets hen te veel is. Met welke vraag een familie ook komt, ze stellen zich flexibel op en denken altijd mee over passende oplossingen.

www.afscheidshuisbloemendaal.nl

Afscheidsfotografie

Tijdens de uitvaartceremonie zijn de overledene en zijn of haar naasten voor het laatst bijeen. Een ingrijpende, emotionele gebeurtenis die aan veel nabestaanden als een waas voorbijgaat. Het kan steun bieden om via een fotoboek of film op de bijeenkomst terug te blikken. Een gespecialiseerde fotograaf legt voor u het verhaal van de ceremonie vast; wie waren erbij en welke herinneringen werden gedeeld? Ik kan u diverse fotografen aanbevelen, onder wie Elisabeth Beelaerts.

www.elisabethbeelaerts.nl

 

Rouwdrukwerk
Met een rouwkaart maakt u het overlijden bekend en nodigt u familie, vrienden en bekenden uit voor de uitvaart. Maar de kaart heeft meer dan alleen een praktische functie, het is een ook tastbare herinnering aan uw dierbare. Op rouwkaarten staat tegenwoordig vaak een foto, bijvoorbeeld met een favoriete uitspraak of gedicht van de overledene. Belangrijk voor rouwdrukwerk is dat het snel klaar is en in één keer goed. Daarom werk ik graag samen met Jacques van Reeuwijk en zijn team van Drukkerij Flora. De zorg die zij besteden aan rouwdrukwerk straalt liefde en begrip uit.

www.drukkerij-flora.nl

Bloemen

Van een ingetogen veldboeket tot één enkele roos of juist uitbundige kleurenpracht, bloemen geven een uitvaart onmiskenbaar sfeer. Misschien heeft u zelf een idee over welke bloemen en/of bloemstukken u bij de ceremonie wilt? Anders help ik u graag met kiezen.

Deze bloemisten hebben veel ervaring met rouwboeketten:

‘t Blomke (met vestigingen in Heemstede en Santpoort-Zuid)

www.blomkeheemstede.nl

 

Hoogewerf Bloemen,

www.bloemendaalbloemen.nl

 

BLOEMendaal Bloemen.

www.hoogewerfbloemen.nl

 

Catering

De condoleance na de uitvaartceremonie is het moment om met familie en vrienden na te praten en herinneringen op te halen. Uitvaartcentra bieden hiervoor gelegenheid, maar u kunt de samenkomst ook in huiselijke kring houden. Om dan zelf alle tijd te hebben voor uw gasten, is het bijvoorbeeld een optie om een cateraar in te schakelen. Samenkomen in een horecagelegenheid maakt het mogelijk een grote(re) groep gasten te ontvangen. Binnen de regio waarin ik uitvaarten verzorg kan ik u adviseren over elk type locatie. Verder werk ik samen met diverse cateraars die een condoleance thuis kunnen verzorgen.

 

Nazorg
De administratieve afwikkeling van een overlijden kost veel tijd. Ik werk samen met een platform dat de afronding van contractvormen voor u kan verzorgen. U hoeft dan alleen de gegevens door te geven. Het platform beheert alle opzeggingen en overnames in één overzicht en handelt abonnementen, contracten en accounts af. Denk bijvoorbeeld aan bankrekeningen, goede doelen, energiecontracten en social media-accounts. Waar wenselijk kunt u abonnementen zelf overnemen. Op deze manier bespaart u veel administratief werk en doorlopende kosten. 

www.closure.nl

 

Verzekering en financiële planning

Na de uitvaart is en veel te regelen, maar voor een uitvaart kunnen de juiste keuzes vooraf achteraf heel belangrijk blijken te zijn. Daarom werk ik graag samen met de financieel adviseurs van Geijsel Kroon uit Ouderkerk aan de Amstel. Zij begrijpen dat emotioneel en financieel ook samen kunnen gaan.

www.geijselkroon.nl

Uitvaartregistratie

Een uitvaartfilm kan helpen bij het rouwproces en om het afscheid een goede plaats in de herinneringen te geven. Bij het herbeleven van de uitvaart zult u momenten terug zien die u even had gemist. Het feit dát er een registratie is geeft ook vaak rust. Je weet namelijk nooit van tevoren of je er later behoefte aan zult hebben.
De uitvaart zal discreet en liefdevol in beeld worden gebracht.

www.rijamproducties.nl

FLORA logo_1.jpg
Blomke.jpg
Schermafbeelding 2019-10-03 om 19.02.52.
Schermafbeelding 2019-10-03 om 19.03.20.
logo_closure_v4.png
logo GK vphm.jpg
Rijam zwart visual onder.jpg
bottom of page