top of page
IMG-20181011-WA0092.jpg

‘Ik kijk met ontzettend veel genoegen en tevredenheid terug op het afscheid van papa. Het is verdrietig dat hij niet meer in ons midden is, maar de goede herinneringen blijven levend.’ 

Yvonne Reichrath Uitvaartverzorger
Kennermerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

 

06 - 5202 1776

info@yvonnereichrath.nl

www.yvonnereichrath.nl

HOE GAAT DAT EIGENLIJK...

UITVAARTPLANNING - 
een gids door emotionele tijden

 

Een Uniek Afscheid voor Iedere Levensreis

De laatste levensfase en het overlijden zijn persoonlijke reizen en individuele ervaringen. Deze emotionele periode kan het nemen van beslissingen over de uitvaart bemoeilijken. Om je voor te bereiden op wat komen gaat en om weloverwogen keuzes te maken, biedt deze pagina inzicht in het proces en welke beslissingen genomen moeten worden.

Vanaf Het Eerste Moment - Direct na het Overlijden

Bij een overlijden komt er veel op je af. Leer meer over wat er direct na het overlijden moet worden geregeld en ontdek hoe je op respectvolle wijze de eerste stappen zet in de uitvaartplanning.

Een kist, mand of lijkwade? - passende omhulsels

De keuze voor een kist, mand of lijkwade is persoonlijk en symbolisch. Ontdek op deze pagina de mogelijkheden en overwegingen bij het kiezen van het juiste omhulsel voor een respectvolle uitvaart. 

Rouwbezoek - afscheid in vertrouwde omgeving

Familie en vrienden kunnen hun overleden dierbare vaak nog dichtbij houden tot aan de uitvaart. Lees hier over de opties voor rouwbezoek, zowel thuis als op geliefde plekken van de overledene.

De uitvaartceremonie - een laatste eerbewijs

In de dagen vóór de uitvaart maak je keuzes die de sfeer van de ceremonie beïnvloeden. Deze pagina leidt je door de overwegingen bij het plannen van de uitvaartceremonie. De volgende punten komen aan de orde zoals: genodigden, locatie, muziek, beelden, bloemen, aankleding, sprekers en vervoer.

Na de uitvaart - nazorg en afhandeling

Na een begrafenis of crematie moeten er nog praktische zaken worden geregeld. Deze pagina biedt inzicht in de nazorg en administratieve formaliteiten, waaronder het stopzetten van verzekeringen en abonnementen, het regelen van een gedenksteen en het formuleren van dankbetuigingen. 

Heb je nog vragen over een van de bovenstaande onderwerpen? Neem gerust contact met Yvonne Reichrath, zij staat je vrijblijvend te woord. Je kunt haar bereiken via mail of telefoon.

bottom of page