top of page

YVONNE REICHRATH -
liefdevolle uitvaartverzorging

‘Kleine gebaren kunnen een grote impact hebben op hoe nabestaanden een uitvaart ervaren. Zoals die keer toen de chauffeur van de rouwauto op verzoek een bolhoed droeg, omdat de overledene zo van Engeland hield.’

Yvonne Reichrath - de uitvaartverzorgers

Yvonne Reichrath Uitvaartverzorger
Kennermerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

 

06 - 5202 1776

info@yvonnereichrath.nl

www.yvonnereichrath.nl

Kleine Gebaren, Grote Impact

Bij het afscheid van een dierbare draait het om die persoonlijke touch. Als toegewijde uitvaartverzorger ga ik verder dan alleen een zorgvuldige organisatie. In iedere uitvaart verwerk ik een sprekend detail en respecteer ik specifieke wensen: ieder gebaar, ieder geluid of beeld laat ik bijdragen aan een liefdevol afscheid.

Een Nieuwe Koers - Van Zakelijk naar Humane Uitvaartverzorging

Na een carrière in het bedrijfsleven koos ik bewust voor een nieuwe koers als uitvaartverzorger. Een ernstige ziekte maakte mij bewust van de kwetsbaarheid van het leven. Het bracht me tot de keuze voor een vak waarin ik me kan richten op de humane kant van het bestaan. Bij iedere uitvaart zet ik mij met hart en ziel in voor een liefdevol laatste afscheid.

Internationale Ervaring en Cultureel Empathie

Mijn loopbaan begon bij een Brussels lobbykantoor, gevolgd door mijn rol als business manager bij een internationale Retail onderneming. Dankzij jaren in Engeland en België te hebben gewoond spreek ik meerdere talen en voel ik diverse culturen aan.

Financiële Transparantie voor een Waardig Afscheid

Ook de zakelijke kant van een uitvaart is belangrijk en zeker ook bepalend. Met mijn financiële ervaring uit het bedrijfsleven bied ik nabestaanden een realistische inschatting van uitvaartkosten. Door mijn brede ervaring en sterk netwerk kan ik voor ieder budget een persoonlijk en waardig afscheid organiseren. Ik help je de juiste keuzen maken die binnen jouw budget passen.

Regisserend op de Achtergrond - Waardevol Afscheid

In de intensieve periode rond een overlijden is mijn rol als regisseur cruciaal. Ik houd mij op de achtergrond en stap ook naar voren als dat nodig is. Ik vul aan waar je behoefte aan hebt en kan hier verschillende rollen in vervullen. Mijn creativiteit en intuïtie helpen mij om aansluiting te vinden met de wensen en voorkeuren die je hebt. Ik bied duidelijke keuzes en kan ook adviseren. De nabestaanden behouden volledige keuzevrijheid in dit proces.Laat mij je bijstaan in dit moment van verdriet. Ik bied je een liefdevolle, stijlvolle en compassievolle uitvaartverzorging. Dat is mijn belofte. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een persoonlijk gesprek.

bottom of page